KLANTENSERVICE

Tasting, Travels en Treats

Wine & Dine Club is gespecialiseerd in de verkoop van Duitse, Franse, Hollandse en Italiaanse wijnen. Onze geselecteerde wijnen zijn afkomstig van kleinschalige wijnboeren, veelal biologisch of bio-dynamisch gecertificeerd.

  • Vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

  • Elke wijn is vanaf 1 fles, maar ook per doos te bestellen.

  • Vóór 16.00 uur besteld? Dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden.

LEVERINGSCONDITIES

Vóór 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden.
  • Bent u jonger dan 18 jaar? Dan leveren wij geen alcoholische dranken.

  • De standaard verzendkosten in heel Nederland zijn € 7,50 inclusief btw.

  • Bestelt u voor meer dan € 75,00 euro, dan worden er geen verzendkosten berekend.

  • Wij leveren binnen de regio Rotterdam gratis aan huis.

Wilt u uw bestelling op komen halen? Dat kan, maak van tevoren een afhaalafspraak. Neem daarvoor contact met ons op via de website.

100% SMAAKGARANTIE

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met je wijn, zodat je er lekker van kunt genieten.

Wine & Dine Club Treats is een webwinkel met een tot de nok toe gevulde wijnkelder waar alles draait om kwaliteit. Je kunt hier op afspraak komen proeven. Wij trekken dan een fles wijn open die je op je gemak kan proeven en je neemt je bestelling daarna meteen mee naar huis. Het openen van een fles wijn is wel beperkt.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen proeven, kan het voorkomen dat je een wijn bestelt die niet helemaal je smaak is. Daar doen wij niet moeilijk over: Wine & Dine Club Treats vind het belangrijk dat je tevreden bent met je wijn en dat je er lekker van kunt genieten.

Daarom geef ik op alle online bestellingen mijn smaakgarantie: mocht een wijn niet zo lekker blijken dan je dacht, dan ruil ik met plezier, en na overleg, de overige flessen wijn om voor een andere wijn.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland is. We raden het u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@winedineclub.nl. Wij zullen u dan binnen 48 uur contacteren.

RETOURNEREN

Onverhoopt niet tevreden?

Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? U kunt uw product retourneren.

U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen vanaf uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik heeft maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@winedineclub.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt bij het retourneren gebruik maken van het volgende retourformulier.

Let op: Wijnen die reeds zijn geopend zijn niet retourneerbaar.

Retourformulier
Upcoming Tasting

12 januari 2020

Wijnmakers Late Lunch
met weingut Zipf

details & reserveren
Upcoming Travel

september/oktober 2020

4 dagen onder de Italiaanse zon op het mooie eiland Sicilië.

details & boeken