ALLES DRAAIT OM SMAAK

Bij Wine & Dine Club draait alles om smaak. De basis is wijn. Die kiezen we met liefde, aandacht en zorg. Met onze selectie dagen we chefs uit hier hun best passende gerechten bij te koken. Iedere keer anders, maar altijd in een sfeervolle omgeving. Aan u de eer om hier smaakvol van te komen genieten. Voilà, onze TASTINGS in een notendop.

Voor wie
Een middag en/of avond bijzondere wijnen ontdekken en daar uitgelezen gerechten bij eten vormt de perfecte smaakmaker voor zakelijk en privé. Denk aan een zakelijk diner, families, feesten, verjaardagen of andere jubilea.
Of u schrijft zich in voor een open TASTING. Scroll naar beneden voor de upcoming TASTINGS.

De wijnen
Van onze wijnselectie geniet u ook heel gemakkelijk door deze direct bij ons te bestellen. Alle wijnen die bij een tasting zijn geschonken vind u in onze wijnwebshop: De WijnHertog (dewijnhertog.nl).

Direct reserveren
Upcoming Tasting 1

Wine and Dine

Valpolicella gaat weer Wild!

De wijnregio Veneto ligt in Noordoost-Italië en is het belangrijkste wijn gebied voor deze rode en witte wijnen. Het is onder andere het thuisland van de DOC Valpolicella en DOC Valpolicella Classico. De regio is ook bekend van de Ripasso en Amarone wijnen.
Het gebied is omringd door het prachtige Lessini-gebergte en met uitzicht op het betoverende Gardameer in het westen, is de Valpolicella-regio niet alleen het land waar enkele van de beroemdste en meest gewaardeerde wijnen ter wereld worden geproduceerd, maar ook een welkom thuis voor vele soorten van wilde dieren, omgeven door natuurlijke vegetatie.

In samenwerking met restaurant de Wagenmaker krijgt u de kans om deze heerlijke wijnen te proeven met bijpassende gerechten. 

Grijp deze unieke kans om de bijzondere wijnen te proeven.

De wine and dine van zondag 15 november is vol. We hebben nog een zondag toegevoegd zodat ook u mee kan genieten van deze dag.
U bent van harte welkom op zondag 22 november vanaf 15.00 tot 19.00 uur, in het restaurant De Wagenmaker in Poortugaal.
We hebben dit thema verdeeld over 2 zondagen, dit ivm het beperkt aantal plaatsen.

U betaalt voor een heerlijk 4 gangen menu en 5 wijnen, slechts € 74,50 per persoon.

Voor de wine and dine dient u van tevoren te reserveren.
Mailen kan ook naar reserveren@winedineclub.nl. Bellen kan via 0851124390.

Reserveer tijdig, zitplaatsen zijn gelimiteerd!

U kunt bij ons pinnen en contant afrekenen.

Uiteraard kunt u de geproefde wijnen tijdens de wine and dine aanschaffen en direct meenemen.
Nabestellen kan ook via onze wijnwebshop: dewijnhertog.nl of telefonisch 0851124390.

Uw en onze gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hoeveel personen aan een tafel mogen, is afhankelijk van de samenstelling.
* Ben je met 2 personen en vorm je geen gezamenlijke huishouding?  Dan mag je bij elkaar zitten.
* Vanaf 3 personen geldt de 1,5 meter regel tussen alle personen.
* Een uitzondering op deze regel wordt gemaakt voor een gezin dat een gezamenlijke huishouding voert. Dan zijn meer personen per tafel toegestaan, zonder 1,5 meter afstand.

Reserveer online

Ik wil reserveren voor

  • Valpolicella gaat Wild
  • zondag 22  november 2020, van 15.00 – 19.00 uur
  • Restaurant De Wagenmaker
  • Achterweg 22, Poortugaal

Helaas, deze tasting is volgeboekt. Houd onze website, Instagram en Facebook (@winedineclub) goed in de gaten voor de volgende tastings. Op onze wijn webshop De WijnHertog vind u meer wijnen, gedestilleerd, olijfolie en accessoires. Ga naar dewijnhertog.nl.

Ervaar ook eens een wijnreis

Heeft u een eigen gezelschap van min. 6 personen, dan is het ook mogelijk om uw eigen wijnreis te organiseren. Reis met ons mee naar Sicilië! We reizen af naar de Italiaanse provincie Trapani. We gaan op excursie langs authentieke wijnmakers. En dineren met fijn gezelschap in eigentijdse restaurants. Reserveer direct.

Bekijk onze wijnreizen

Ervaringen van reizigers

Sicilie.

Prachtig eiland. Zeker de moeite waard om te bezoeken! Door een auto te huren, kun je veel van het eiland zien.

De wine and dine was grandioos. We hebben met Francesco en Alex diverse wijn cantina’s bezocht en ook diverse wijnen mogen proeven. Tevens hebben wij onze wijnvoorraad leuk kunnen aanvullen.

De gastheer was zeer op de hoogte van de wijnstreek en wist dus alle goede wijnboeren van de minder goede te onderscheiden. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Wil en Guus Grebe